ГоловнаЕкономікаБізнес

Унікальний Інтернет-магазин "Поліграфія Онлайн" ще більш розширив асортимент

В Україні значна кількість Інтернет-магазинів, звернувшись до яких різні категорії користувачів можуть замовити типову поліграфічну продукцію (флаєри, візитки, листівки, конверти, плакати, хенгери і ін.).

У цьому матеріалі нам хотілося б розповісти про популярний сервіс «Поліграфія Онлайн», творці якого врахували інтереси як кінцевих замовників (сегмент В2С), так і корпоративних замовників і посередників (В2В).

Зробіть вибір.

Власник «Друкарні Онлайн» Всеукраїнська Мережа Друкарня «Вольф» є найбільшою компанією комерційної друку в Україні і має значний парком додрукарського, друкарського і післядрукарського обладнання.

Користувачеві «Поліграфії Онлайн» надається вибір: працювати на загальних підставах як фізична особа і користуватися перевагами для клієнтів категорії В2С або реєструватися як посередник або представник корпоративного бізнесу (В2В) і претендувати на дисконт до 40%. Але при цьому надавати готові макети, не мати претензій до адміністрації ресурсу, якщо брак допущено з вини користувача.

Щоб сформувати оптимальну вартість продуктів для обох аудиторій, Інтернет-магазин провів комплексне дослідження ринку посередників, і виконано зріз ринку кінцевих клієнтів. Як правило, чим популярніший продукт і чим більше відомий кінцевим замовникам, тим правдивіша його вартість при замовленні кінцевими клієнтами і посередниками.

Поліграфія Онлайн - унікальний Інтернет-магазин

Переваги «поліграфії Онлайн» для кінцевих користувачів:

  • цілодобова підтримка оффлайн;
  • «Конструктор» (можливість самостійно виготовити макет типової продукції з використанням простих шаблонів);
  • можливість замовити виготовлення макета на Біржі дизайну (цей сервіс інтегровано з «Поліграфія Онлайн» і недавно модифіковано за допомогою партнера - Комп'ютерної академії «Шаг»);
  • можливість безкоштовно передрукувати замовлення, навіть якщо брак допущено з вини користувача;
  • зручні платіжні системи;
  • налагоджена система логістики.

Якщо була надрукована бракована продукція, клієнтам пропонують скористатися кнопкою «Брак», описати проблему і надати фото. У більшості випадків замовлення передрукують безкоштовно, навіть якщо помилка допущена з вини замовника. Така підтримка діє протягом 24 годин на добу.

«Поліграфія Онлайн» надає низку переваг і різного роду посередникам, а також представникам корпоративного бізнесу:

  • значні знижки, які можуть відрізнятися при замовленні різних видів продукції;
  • додаткові бонуси при певному обсязі;
  • безкоштовна доставка комплексних замовлень (5 і більше в одному відправленні).

Цікаві факти

1.У квітні 2016 р. виробничий майданчик Друкарні «Вольф» переїхав з вул. Сирецька на вул. Маршала Гречко. Розуміючи, що про цей факт можуть не знати окремі клієнти «Поліграфії Онлайн», які віддають перевагу самовивезенню продукції, Інтернет-магазин оголосив про безкоштовну доставку поліграфії по Києву.

2. «Поліграфія Онлайн» працює з українською платіжною системою Wayforpay.

3. На початку літа 2016 року в «Поліграфії Онлайн» з'явилася можливість замовляти сувенірну продукцію.

Користувачі «поліграфії Онлайн» можуть замовити п'ять нових категорій продуктів: покажчики і таблички, наклейки, ексклюзивні вінілові магніти, брендовані флешки і запальнички!

4.Сьогодні йде етап накопичення і обробки інформації, що стосується створення сервісів, аналогічних «Поліграфії Онлайн», і адаптації їх до регіональних ринків Німеччини і Польщі (де Міжнародна Мережа Друкарня «Вольф» вже має офіси).

Майбутнє

«Поліграфія Онлайн» стала невід'ємним елементом бізнесу Друкарні «Вольф», через який заходить значна частка замовлень. Щоб уникнути «вузьких місць» з точки зору швидкості і якості обробки макетів, команда ресурсу постійно працює над оптимізацією сайту: зокрема, час обробки растрових макетів було прискорене в 10 разів.

«Поліграфія Онлайн» є складовою частиною великих програмних проектів Друкарні «Вольф», що включають ERP (програму управління клієнтською базою) і інші інструменти з контролю та управління усіма робочими, кадровими, фінансовими, складськими, транспортно-логістичними процесами на підприємстві. Для клієнта це означає - безперебійну роботу з відвантаження замовлень, виготовлених з незмінно високою якістю.

Постійна еволюція «Поліграфії Онлайн» - одна з конкурентних переваг флагмана Інтернет-поліграфії України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram