ГоловнаЕкономікаБізнес

Херсонський завод "Паллада" зробив плавучий док для замовника з ПАР

Порошенко провів зустріч з трудовим колективом підприємства

Херсонський завод "Паллада" зробив плавучий док для замовника з ПАР
Фото: Пресс-служба Президента

Директор Херсонського державного заводу "Паллада" Валерій Маломан і генеральний директор південно-африканської компанії Southey Holdings PTY ltd Крістофер Спарго підписали протокол технічної готовності композитного плавучого залізобетонного доку, виготовленого на замовлення цієї компанії, в присутності президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Плавучий композитний док проекту 1760 КР призначений для докування і будівництва суден і плавзасобів загальною вагою до 8500 тонн.

"Немає ніяких сумнівів, що наші партнери гідно оцінять якість роботи херсонців. Також переконаний, що сьогоднішня подія стане черговим кроком на шляху активізації економічних контактів між Україною та Південно-Африканською Республікою. Я поставив завдання щодо розширення нашої співпраці з африканським континентом. І ви є "піонерами", які прорвалися на цей важливий для нас ринок", - сказав Порошенко.

Фото: Прес-служба Президента

Він також зазначив, що цей док стане першим новим виробом такого класу, що імпортується в ПАР.

Фото: Пресс-служба Президента

Після закінчення церемонії на доці було піднято прапор ПАР.

Нагадаємо, раніше київський завод "Ленінська кузня", що належить Порошенку, почав будівництво чотирьох катерів проекту 58155 для Військово-морських сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram