ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київгаз" назвав своїм пріоритетом повну модернізацію обладнання

Компанія розробила по установці нових газорегуляторних пунктів.

"Київгаз" назвав своїм пріоритетом повну модернізацію обладнання
Фото: kyivgaz.ua

У компанії розробили план модернізації та встановлення нових газорегуляторних пунктів, які будуть обладнані за останнім словом техніки. Це дозволить гарантувати надійну, якісну і безперебійну подачу газу щонайменше на 20 років, повідомляє прес-служба "Київгазу".

Нові пункти забезпечені декількома рівнями захисту, встановлено правильне заземлення і громовідводи. Лінії постачання газу в кожного пункту тепер дубльовані: в разі виникнення аварійної ситуації система перемикається на запасний пункт, тим самим зберігаючи безпеку, а також безперебійне і надійне газопостачання.

Головний інженер "Київгазу" Олег Стрюк заявив, що завдяки використанню сучасних технологій досягнуто стабільного тиску по всій мережі, немає жодних коливань.

Підприємство також врахувало оптимізацію сервісного обслуговування пунктів, тому все обладнання уніфіковано (що стоїть на одному пункті - стоїть і на іншому). Це дозволяє майстрам бути більш вузькоспеціалізованими, а тому виконувати свою роботу на найвищому, експертному рівні.

До модернізації залучено фахівців практично всіх підрозділів компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram