ГоловнаЕкономікаБізнес

Підприємцям Київської області пообіцяли спростити спілкування з держорганами

"Асоціація платників податків України" провела загальні збори

Підприємцям Київської області пообіцяли спростити спілкування з держорганами

У Києві відбулися позачергові Загальні збори ВГО "Асоціація платників податків України" у Київській області. Організація планує максимально спростити спілкування бізнесу і контролюючих структур.

"До асоціації прийшли нові люди. Ми збираємося зробити так, щоб підприємці Київської області не мали проблем з податковою службою, митницею, та іншими органами перевірки. Ми постійно спілкуємося з підприємцями всіх напрямків, хто представлений у Київській області. Наша мета - безпосередньо доносити всі їхні проблеми, побажання до Української асоціації платників податків, яка вже виступає із законодавчою ініціативою. Вже сьогодні до нас надходить досить багато заяв як від представників малого та середнього, так і великого бізнесу. Сьогодні корупція і бюрократія мусять піти з відносин між бізнесом та контролюючими держструктурами", - заявив Гліб Лобов, голова київського обласного відділення "Асоціації платників податків України".

На конференції було підписано Меморандум про співпрацю між Державною фіскальною службою, Державною митною службою і "Асоціацією платників податків України".

У роботі конференції також взяв участь президент Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" Григол Катамадзе, який заявив, що реформувати країну можна тільки за умови роботи команди однодумців у всіх держорганах.

"Ми останні 10 місяць перебуваємо на платформі лібералізації економіки. Ми відстоюємо ці реформи послідовно, крок за кроком. Як тільки ви побачите, що будь-які ваші звернення не просто не залишаються без відповіді, а ви отримуєте реально результат від участі, то, я думаю, все більше і більше людей долучатиметься до асоціації", - поділився Григол Катамадзе.

У рамках позачергових Загальних зборів було розглянуто кількісний і персональний склад Ради ТВ ВГО АППУ у Київській області, переобрано і затверджено склад Ревізійної комісії та затверджено зміни до Положення ТВ ВГО АППУ у Київській області в частині зміни місцезнаходження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram