ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін затвердив нового директора аеропорту "Львів"

Проведення конкурсу зайняло рік

Кабмін затвердив нового директора аеропорту "Львів"
Фото: tsn.ua

Кабінет Міністрів узгодив призначення Тетяни Романовської директором аеропорту "Львів".

Рішення ухвалили на засіданні уряду.

Тетяна Романовська стала переможцем конкурсного відбору на посаду генерального директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького". Конкурс оголосили ще наприкінці 2014 року, однак його вдалося провести лише з третього разу. Конкурс завершився у грудні 2015 року. Після цього знадобився певний час на перевірку документів Романовської.

Тетяна Романовська раніше керувала аеровокзалом в аеропорту.

Романовська у своїй програмі розвитку аеропорту акцентувала увагу на необхідності введення в експлуатацію злітно-посадкової смуги, будівництва вантажного терміналу та ангару, залучення інвестицій у неавіаційні сфери діяльності. Зокрема, вона хоче використовувати стару будівлю терміналу для створення VIP-терміналу і розраховує на будівництво готелю поблизу аеропорту.

Романовська також збирається продати послуги упаковки багажу і паркування на тендері. Підвищення прибутковості і грошових потоків планує досягти за рахунок збільшення обсягів перевезень, ефективного планування ресурсів та мінімізації витрат.

Нагадаємо, що аеропорт "Львів" розташований за 6 км на південь від центру міста, реконструювали до Євро-2012. Тоді побудували новий аеровокзальний комплекс площею 39 тис. кв. м.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram