ГоловнаЕкономікаДержава

Торговий представник України Микольська вирішила подати у відставку

Ще один заступник Абромавичуса залишає свою посаду

Торговий представник України Микольська вирішила подати у відставку
Наталья Микольская

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, торговий представник України Наталія Микольська вирішила піти у відставку.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Сьогодні я прийняла дуже складне і важливе рішення разом із міністром піти з посади торгового представника. Я прийшла в команду технократів і основним критерієм відбору мене міністром на цю посаду були тільки мої професійні та моральні якості. Так формувалася вся наша команда. І такий підхід підтримав Кабінет Міністрів України. Ми прийшли змінювати цю країну. Нам багато чого вдалося, але ще більше попереду. Моє основне завдання було - стати адвокатом бізнесу - українських експортерів. І ми виконували його разом усією командою міністерства, сформованою міністром Абромавичусом", - написала Микольська.

Микольська працює в Мінекономіки з квітня 2015 року. Вона здобула освіту в Львівському національному університеті імені Івана Франка та має ступінь магістра європейських студій в Europa-Kolleg Hamburg (Німеччина). Також Микольська має досвід у сфері міжнародної торгівлі, зокрема представляла інтереси українського бізнесу в СОТ, захищала національних та іноземних виробників у рамках торгових розслідувань.

У 2014 році її було визнано фахівцем №1 у сфері міжнародної торгівлі згідно з Ukrainian Law Firms 2014, а також названо найкращим юристом у сфері міжнародної торгівлі згідно з рейтингом Best Lawyers International 2014.

Нагадаємо, сьогодні голова МЕРТ Абромавичус подав у відставку, заявивши, що заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко намагається розставити своїх людей у міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.

Після цього про відставку заявили також два заступники міністра економіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram