ГоловнаЕкономікаБізнес

Холдинг KSG Agro заперечує, що йому загрожує банкрутство

ТОВ "Союз-3" муситиме повернути не 107 млн гривень, а тільки 44 млн

Холдинг KSG Agro заперечує, що йому загрожує банкрутство
Фото: Макс Требухов

Агрохолдинг KSG Agro заперечує, що йому загрожує банкрутство через порушення справи про неплатоспроможність однієї з компаній, яка входить до нього.

"Абсолютно зрозуміло, що судові перипетії навколо однієї з компаній холдингу жодним чином не можуть поставити його "на межу банкрутства". Компанія "Кривбасоптіма" дійсно ініціювала процедуру банкрутства компанії "Союз-3" (справа 904/7962/15). Наразі Господарський суд Дніпропетровської області знаходиться в процесі затвердження реєстру кредиторів. Таким чином, на цей момент про жодну ліквідацію "Союзу-3" мови не йде. Понад те, висока ймовірність того, що суд за клопотанням компанії "Союз-3" дасть їй можливість відновити платоспроможність", - повідомила прес-служба холдингу у вівторок.

KSG Agro також заявив, що "Союз-3" заборгував Родовід Банку не 106,7 млн грн, а тільки 44,1 млн. "Слід зазначити, що компанія "Союз-3" потрапила у важке фінансове становище через блокування її роботи "Родовід Банком", - зазначає холдинг.

Власник KSG Agro також не пов'язаний із компанією "Бізнес Менеджмент Груп" і не є об'єктом інтересу правоохоронців.

KSG Agro - вертикально інтегрована компанія, яка спеціалізується переважно на вирощуванні зернових культур, таких як соняшник, пшениця, ячмінь, ріпак, соя та ін. Також компанія активно розвиває напрямок овочівництва та садівництва.

До складу групи належать 42 підприємства, розташовані переважно у Дніпропетровському регіоні. На цей момент загальна площа оброблюваних земель становить 94000 га.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram