ГоловнаЕкономікаБізнес

З "Укрнафти" звільнився топ-менеджер з Великобританії

Крістофер Кокс залишає компанію через два місяці після призначення

З "Укрнафти" звільнився топ-менеджер з Великобританії
Архивное фото
Фото: vlada.io

Виконавчий віце-президент з питань видобутку і переробки ПАТ "Укрнафта" Крістофер Кокс, призначений на цю посаду наприкінці листопада 2015 року, вирішив покинути компанію.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Крістофер Кокс дійсно вирішив покинути "Укрнафту" у зв'язку призначенням на посаду в британську компанію Centrica. Він прийняв цю пропозицію за сімейними обставинами, оскільки К.Кокс є громадянином Великобританії. Наразі Кокс є одним із членів правління", - зазначили в прес-службі.

У компанії також повідомили, що Микола Грейнерт, який розглядався як один із перспективних кандидатів на посаду виконавчого віце-президента з питань роботі з персоналом, роботу в "Укрнафті" не розпочинав.

Менеджмент вже передав на розгляд наглядової ради нову кандидатуру на посаду виконавчого віце-президента з питань видобутку і переробки.

"Очікуємо затвердження кандидатур на решту посад правління "Укрнафти" на засіданні наглядової ради 4 лютого", - розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, колишній менеджмент "Укрнафти" отримав мільйони доларів від фірм, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським, за ухвалення рішень на його користь.

22 липня 2015 року акціонери "Укрнафти" обрали главою компанії британця Марка Роллінса. Восени 2015 року наглядова рада "Укрнафти" звільнила з правління людей Коломойського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram