ГоловнаЕкономікаБізнес

Банк "Преміум" визнано "Кращим підприємством 2015 року" від Національного Рейтингу якості товарів і послуг Новости компаний

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України

Банк "Преміум" визнано "Кращим підприємством 2015 року" від Національного Рейтингу якості товарів і послуг
Фото: http://newsbanker.com

Національний Рейтинг якості товарів і послуг підтверджує, що унаслідок ранжування повного переліку суб'єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками, банк «Преміум» удостоєно почесного звання «Краще підприємство України 2015 року» і нагороджено «Зіркою якості».

Згідно з ранжуванням Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості», присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні!

Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і фінансових послуг на території України, сприяти суспільному визнанню підприємств.

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України і виключає вплив людського фактора в ухваленні рішення.

Це єдина в Україні система - неупереджена, комплексна, об'єктивна, прозора, визначальна для лідерів, які досягли переваги в бізнесі, на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.

Співорганізаторами Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості» є Комітет Економічного Розвитку і Колегія З'їздів - це 2 всесвітньо відомі, незалежні бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, що працюють у громадських інтересах, надають глибоко вивчені аналізи і обґрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогоднішній день питань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram