ГоловнаЕкономікаБізнес

KSG BANK зайняв 13-те місце в рейтингу надійності банківських депозитів Новости компаний

Банк неодноразово відзначали в престижних фінансових рейтингах і конкурсах

KSG BANK зайняв 13-те місце в рейтингу надійності банківських депозитів
Фото: 24today.net

KSG BANK зайняв 13-те місце в рейтингу надійності банківських депозитів, підготовленому фахівцями рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» за підсумками 9 місяців 2015 року на підставі квартальних звітів банків. Про це повідомила прес-служба Банку.

При цьому фахівці «Стандарт-Рейтингу» вивчали вплив на надійність депозитів таких факторів, як капітал банку, якість кредитного портфеля, ліквідність, прибутковість операцій, масштаб діяльності, підтримка акціонерів, якість депозитних програм.

Особливо важливо, що за останній квартал KSG BANK поліпшив свої позиції в рейтингу надійності банківських депозитів. Якщо за підсумками першого півріччя він займав 14-ту позицію, то за результатами 9 місяців нинішнього року піднявся ще на один щабель - на 13-те місце рейтингу.

«Для нашого банку виконання зобов'язань перед вкладниками з когорти найважливіших цінностей діяльності, - говорить голова правління KSG BANK Олег Блозовський. - Динаміка поліпшення наших позицій у рейтингу авторитетного агентства підтверджує правильність нашої моделі розвитку - поступове збільшення прибутковості з помірним ризиком і виконанням із запасом усіх нормативів, установлених регулятором».

Нагадаємо, що KSG BANK неодноразово відзначався в престижних фінансових рейтингах і конкурсах. Так, згідно з результатами VII Всеукраїнського конкурсу «Банк року - 2015», організованого міжнародним журналом «Банкір», КSG BANK визнано переможцем у номінації «Банк - надійний партнер у світі бізнесу» журналу «Банкір». А голову правління KSG BANK Олега Блозовського нагороджено іменним призом пам'яті Вадима Гетьмана в рамках перемоги в спеціальній номінації «Банкір року-2015». Згідно з рішенням журі конкурсу, приз пам'яті Вадима Гетьмана вручено Олегові Блозовському за внесок у розвиток банківської системи України.

Довідка про банк

ПАТ «KSG BANK» працює на ринку з 1993 р. Банк є універсальною фінансовою установою, надаючи клієнтам послуги розрахунково-касового обслуговування, валютні операції, можливість оренди депозитарних сейфів. Банк пропонує депозитні програми і кредитування юридичним і фізичним особам. Стратегічним пріоритетом банку є підтримка малого та середнього бізнесу, підприємців.

Ліцензія НБУ №155 від 18.10.2013

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram