ГоловнаЕкономікаБізнес

Державіаслужба дозволила продовжувати польоти у Шарм-еш-Шейх

Від українських авіакомпаній вимагають тільки підвищити контроль за безпекою

Державіаслужба дозволила продовжувати польоти у Шарм-еш-Шейх
Фото: sharm-el-sheikh-airport.com

Державна авіаційна служба дозволила українським авіакомпаніями продовжувати польоти в аеропорт Шарм-еш-Шейха, незважаючи на те, що 31 жовтня літак, що вилетів із цього міста, вибухнув у небі і що до теракту можуть бути причетні співробітники аеропорту.

Про це повідомляється на сайті відомства.

"Державний інспектор з авіаційного нагляду за безпекою авіації Державної авіаційної служби України провів перевірку стану авіаційної безпеки аеропорту міста Шарм-еш-Шейх (Арабська Республіка Єгипет). Державна авіаційна служба України за результатами вищезгаданої перевірки ухвалила рішення про продовження виконання авіарейсів в/з аеропорту Шарм-еш-Шейха за умови вжиття авіакомпаніями додаткових заходів авіаційної безпеки, спрямованих на зниження ризиків до допустимих рівнів", - йдеться у заяві служби.

Нагадаємо, 31 жовтня літак А321 російської авіакомпанії "Когалымавіа" (Metrojet) розбився на півночі Синайського півострова, загинули всі 224 людини, які перебували на борту. Повітряне судно виконувало рейс із Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург. Катастрофа А321 стала найбільшою в історії російської і радянської авіації.

ФСБ заявила, що на борту російського літака вибухнула бомба потужністю до 1 кг у тротиловому еквіваленті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram