ГоловнаЕкономікаДержава

Держлісагентство оновило склад конкурсної комісії

До кінця року відомство проведе конкурси на 50 підприємствах.

Держлісагентство оновило склад конкурсної комісії
Александр Ковальчук
Фото: dklg.kmu.gov.ua

Державне агентство лісових ресурсів України оновило склад конкурсної комісії, яка обиратиме керівників підпорядкованих держпідприємств. Про це пише РБК-Україна з посиланням на голову відомства Олександра Ковальчука.

Він заявив, що прозора кадрова політика є найбільш дієвим механізмом реформування лісової галузі, підвищення її ефективності та подолання корупції.

"Ми отримали зауваження з боку Мінагрополітики, запросили експертів і кардинально змінили персональний склад комісії. Враховано пропозиції громадської ради, профспілки, Товариства лісівників України й інших громадських організацій", - заявив Олександр Ковальчук.

У результаті до роботи комісії залучено висококваліфікованих працівників лісової галузі, незалежних експертів: фахівців кадрових агентств, представників громадськості.

"Моя основна вимога до комісії - це професіоналізм і неупередженість. Переформатована комісія цілком відповідає цим пунктам. Хочу запевнити, що кожне засідання буде заздалегідь анонсуватися і проходитиме у присутності працівників ЗМІ", - заявив голова Держлісагентства.

До кінця року оновлена комісія планує провести конкурси на 50 підприємствах. Тож 50% керівників усіх ДП у сфері управління агентства відбиратимуть за допомогою кадрових конкурсів. Одночасно із цим, за дорученням міністра АПК Олексія Павленка, тривають відкриті конкурси на посади начальників 5 облуправлінь - Волинського, Дніпропетровського, Закарпатського, Миколаївського та Чернівецького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram