ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укрбуд" відкрила новий комплекс бізнес-класу у Печерському районі Києва

Компанія планує здати ще кілька об'єктів

"Укрбуд" відкрила новий комплекс бізнес-класу у Печерському районі Києва
Фото: eizvestia.com

Державна будівельна корпорація «Укрбуд» планує до кінця цього року здати понад 350 тис. кв. метрів житла в різних районах столиці. Про це заявив керівник «Укрбуду» Максим Микитась, відкриваючи новий комплекс бізнес-класу у Печерському районі Києва, інформують "Экономические известия".

У 22-поверховому комплексі, розташованому в історичному центрі столиці на вул. Драгомирова, обладнано підземний дворівневий паркінг і гостьова автостоянка, спортивні та ігрові майданчики, заплановано продуктові магазини, аптеки, відділення банку, салон краси.

"Введення в дію такого чудового житлового комплексу можна порівняти з народженням дитини, - звернувся до новосельців Максим Микитась. - Ми постаралися створити для вас житло, де вам буде завжди комфортно, і куди ви будете завжди із задоволенням повертатися. Я щиро бажаю всім вам і вашим близьким, щоб ці стіни стали для вас по-справжньому рідними". Керівник «Укрбуду» зазначив, що здача такого проекту - важливий крок у розвитку корпорації і подякував інвесторам «Новопечерського Двору».

"Наші інвестори - це ті люди, без яких цей житловий комплекс просто не з'явився б, - підкреслив Максим Микитась. - Їхня довіра - найцінніший капітал. І я хочу подякувати їм усім за терпіння і розуміння. У процесі будівництва було чимало складнощів, пов'язаних, насамперед, з економічною ситуацією, ми чули і скептичні думки, і негативні прогнози. Але ми все подолали, а результат перед вами".

Фото: http://eizvestia.com

Для новосельців житлового комплексу «Новопечерський Двір» будівельники влаштували справжнє сімейне свято. Після урочистого перерізання червоної стрічки свято продовжилося розіграшем призів. Переможцям дісталися телевізор від корпорації і 25% знижки на купівлю паркувальних місць, а також сертифікати від її партнерів - компаній «Хоdesign», «Укрінтел», «Нкбуд», які займаються дизайном і ремонтом житла.

При цьому, щаслива доля розпорядилася так, що плазмовий телевізор дістався власниці квартири, яка однією з перших інвестувала кошти в житловий комплекс.

Дітей, яких розважали аніматори, найбільше порадував 12-кілограмовий їстівний «Новопечерський Двір», який кондитери виготовили спеціально до свята.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram