ГоловнаЕкономікаБізнес

Судноремонтний завод Порошенка в Криму став філією "Зірочки"

Севморзавод спеціалізуватиметься на обробці деревини і огранюванні діамантів

Судноремонтний завод Порошенка в Криму став філією "Зірочки"
Фото: http://russos.livejournal.com

Севастопольський судоремонтний завод, належав президенту Петру Порошенку, став філією російського судноремонтного заводу "Зірочка".

Про це повідомив гендиректор "Зірочки" Микола Калістратов, інформує РИА Новости.

"Дійсно, Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе став нашою філією. Він спеціалізуватиметься на обробці деревини, огранюванні діамантів і, якщо будуть замовлення від Міноборони, судноремонті", - сказав Калістратов.

Він пояснив, що у Севастополі знаходяться кілька заводів, які спеціалізуються на ремонті кораблів Чорноморського флоту: 13-й і 91-й судноремонтні заводи міноборони РФ.

Нагадаємо, у лютому окупаційна влада Криму "націоналізувала" Севастопольський морський завод, який належав Петру Порошенку, і ще 12 підприємств на території міста, які відмовилися пройти перереєстрацію за російським законодавством.

Центр судноремонту "Зірочка" - суднобудівна і судноремонтна верф, розташована у гирлі річки Північної Двіни, на березі Білого моря у м. Сєвєродвінськ. До складу ЦС "Зірочка" входять судноремонтний завод "Нерпа" (м.Снєжнєгорськ), судноремонтний завод №35 (м. Мурманськ), судноремонтний завод "Червона Кузня" (г.Архангельск), Астраханський судноремонтний завод, 1-ша суднобудівна верф (м.Сочі), 5-й судноремонтний завод (г.Темрюк), НВО "Гвинт" (м.Москва), дослідний завод "Вега" (м.Боровськ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram