ГоловнаЕкономікаБізнес

На 47 вакансій директорів держлісгоспів надійшло 50 резюме

Держлісагентство прийматиме кадрові рішення на конкурсній основі.

На 47 вакансій директорів держлісгоспів надійшло 50 резюме
Фото: dklg.kmu.gov.ua

Голова Держлісагентства України Олександр Ковальчук відзвітував про перші результати нової кадрової політики в його відомстві.

У середу на прес-конференції він повідомив, що вперше в історії відомства 3 і 17 липня було оголошено два відкриті конкурси на посади директорів 47 держпідприємств зі сфери управління агентства. Вже подано більш як 50 заяв. "Сьогодні ми зробили перший крок до кадрового оновлення. Закликаємо спробувати свої сили, перш за все, молодих людей із сучасною освітою і готовністю міняти власну країну. Усіх, хто хоче в Україні працювати за європейськими принципами", - сказав голова Держлісагентства.

Документи від кандидатів приймаються до 31 липня і 14 серпня відповідно. Далі до 5 і 19 серпня триватиме їх перевірка для допуску до конкурсного відбору. Протягом наступних 20 днів претенденти повинні подати конкурсні пропозиції. Конкурсна комісія буде оцінювати не старі заслуги кандидата, а наявність системного мислення і стратегічного бачення. Крім фахівців Держлісагентства, до роботи в комісіях запрошено представників профспілок та громадськості.

"Запевняю, що всі кадрові призначення на посади керівників підприємств лісової галузі надалі будуть відбуватися виключно на конкурсній основі", - цитує Ковальчука прес-служба Мінагрполітики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram