ГоловнаЕкономікаДержава

Демчишин доручив провести конкурс на посаду директора "Центренерго"

Міністр запропонував змінити Ігоря Балабанова.

Демчишин доручив провести конкурс на посаду директора "Центренерго"
Министр Владимир Демчишин

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин доручив провести конкурсний відбір на заміщення посади генерального директора енергогенеруючої компанії ПАТ "Центренерго".

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на наказ №470 від 23 липня.

Згідно з наказом, міністр доручив комісії для проведення конкурсного відбору оприлюднити в установленому порядку оголошення на заміщення посади гендиректора "Центренерго".

Комісії також доручено прийняти заяви на участь у конкурсному відборі протягом 30 календарних днів після публікації оголошення і провести конкурсний відбір.

"Якщо комусь не подобається Ігор Балабанов (в.о. гендиректора "Центренерго" - ред.), то пропоную провести новий конкурс і вибрати нового керівника", - сказав Демчишин на прес-конференції 21 липня.

"Центренерго" експлуатує Вуглегірську, Зміївську і Трипільську ТЕС сумарною встановленою потужністю 7550 МВт. Державі в особі НАК "Енергетична компанія України" належать 78,3% акцій "Центренерго".

Нагадаємо, 7 липня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що "Центренерго" слід продати іноземним компаніям, а не олігарху Костянтину Григоришину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram