ГоловнаЕкономікаФінанси

Ощадбанк вибрав юррадником у позові проти РФ компанію, яка консультувала ЮКОС

Компанія Quinn Emanuel має 18 офісів у всьому світі і понад 700 юристів

Ощадбанк вибрав юррадником у позові проти РФ компанію, яка консультувала ЮКОС
Фото: telegraf.com.ua

входить до групи найбільших державних банків, вибрав юридичним радником для судових розглядів з Росією фірму Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP, яка консультувала російську нафтову компанію ЮКОС у позові проти росіян.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби банку.

"Ми обіцяли, що будемо з кращими. Зараз з нами люди, які були безпосередніми учасниками і архітекторами перемоги ЮКОСу у позові проти РФ. Це найуспішніша компанія, професіоналізм якої підтверджений дев'ятьма позитивними судовими рішеннями з десяти. Отже, в арбітраж ми підемо з сильною командою, яка має досвід перемог у позовах проти Росії", - заявив голова правління банку Андрій Пишний.

Quinn Emanuel має 18 офісів у всьому світі і понад 700 юристів, сконцентрованих виключно на роботі з позовами.

Компанія досягла успіху приблизно у 90% усіх заключних слухань, вигравши для своїх клієнтів більш ніж 28 млрд доларів за результатами судових рішень і світових угод тільки протягом двох останніх років.

Нагадаємо, 8 липня Ощадбанк подав позов проти Росії на 15 млрд гривень у зв'язку зі збитками, яких зазнав у зв'язку з анексією Криму. Після того як півострів захопила РФ, зі сховищ Ощадбанку у Криму зникли 300 кг золота і коштовних металів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram