ГоловнаЕкономікаФінанси

Мінекономіки офіційно покликало PayPal в Україну

Абромавічус пообіцяв усебічну підтримку американській компанії

Мінекономіки офіційно покликало PayPal в Україну

Міністерство економіки відправило офіційний лист платіжній системі PayPal з пропозицією запустити офіс в Україні, пише видання AIN.

"На жаль, Україна, держава з 45 млн населення і асоційований член ЄС, все ще не на карті PayPal. У міністерстві ми бачимо значний соціальний попит на якісні системи онлайн-платежів в Україні, де динамічно розвивається IT-спільнота", - йдеться у листі.

Мінекономіки стверджує, що в Україні є всі необхідні складові для швидкого старту системи: гарне проникнення банківських сервісів, значна частка платежів картами, швидке зростання покриття інтернет-сервісів. "Міністерство спільно з НБУ готові надати PayPal всю необхідну інформацію, потрібну для рішення про запуск сервісу в Україні, і надасть усебічну підтримку", - йдеться у листі.

Нагадаємо, що PayPal давно зазначає, що зацікавлений в українському ринку. У 2012 році Демієн Перріла, керуючий директор PayPal у центральній і східній Європі, у коментарі LB.ua говорив, що "для цього необхідна чітка і прозора законодавча база електронних платежів, без якої PayPal поки не готовий зайти на ринок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram