ГоловнаЕкономікаБізнес

МАУ відкрила рейс зі Львова до Тель-Авів

Авіакомпанія планує вже в червні відкрити прямі рейси до Одеси, Мадрида, Рима і Болоньї.

МАУ відкрила рейс зі Львова до Тель-Авів

Авіакомпанія МАУ відкрила новий рейс "Тель-Авів - Львів - Львів - Тель-Авів". Презентація відбулася 20 травня в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Захід проходив за участю

президента МАУ Юрія Мірошникова, в.о. генерального директора Львівського аеропорту Дмитра Шинкарука, голови ЛОДА Олега Синютки, директора департаменту Львівської міськради Андрія Москаленка та Почесного консула Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олега Вишнякова.

За словами Юрія Мірошникова, авіакомпанія планує вже в червні відкрити прямі рейси до Одеси, Мадрида, Рима і Болоньї. Можливість прямого перельоту влітку - це додаткова перевага для розвитку туристичного бізнесу Західного регіону.

«Ми зробили все, щоб «відкрилося» небо», - завив голова ЛОДА Синютка. Однойменна програма діє у Львові з квітня 2015 року та робить умови існування авіакомпаній в регіоні рівними і конкурентоспроможними. За словами Синютки, це ще одна значна перевага для залучення міжнародних авіаперевізників до співпраці із Західним регіоном. «Пріоритетне завдання сьогодні - продемонструвати світу безпеку і стабільність Західної України. Це повинен бути не тільки красивий і гостинний, а ще й багатий регіон», - додав він.

«За статистикою, близько 500 000 ізраїльтян мають певний зв'язок з Україною - для багатьох це колишня батьківщина, тут залишилися родичі, друзі. Ізраїльтяни з превеликим бажанням відвідувати Львів і Західний регіон, тим більше, що завдяки ініціативі МАУ це стало ще простіше і зручніше. Разом з Посольством Ізраїлю ми докладаємо максимум зусиль для розвитку співпраці між Західною Україною та Ізраїлем», - зазначив Почесний консул Олег Вишняков.

Він розповів про ініціативи, завдяки яким відбувається популяризація туризму в Україні серед жителів Ізраїлю, промотури ізраїльських компаній, ініціативи із залучення інвесторів і партнерів для бізнес-структур Львова та Львівської області. На думку Олега Вишнякова, прямі рейси від компанії МАУ - це значний крок для посилення медичного туризму, можливість продемонструвати іноземним партнерам економічну та соціальну стабільність регіону, шанс залучити інвесторів в українські проекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram