ГоловнаЕкономікаДержава

Павленко доручив лісгоспам забезпечити зону АТО деревиною

Начальникам облуправлінь представили нового начальника Держлісгоспу.

Павленко доручив лісгоспам забезпечити зону АТО деревиною
Алексей Павленко

Міністр аграрної політики Олексій Павленко пообіцяв, що лісові господарства зроблять усе можливе, щоб забезпечити деревиною оборонні споруди в зоні АТО.

Про це він заявив під час розширеної наради з керівниками обласних управлінь лісового та мисливського господарства, яка відбулася на території Тетерівського лісгоспу.

"Лісова галузь має стратегічне значення у зміцненні обороноздатності держави. За дорученням уряду вона повинна забезпечити деревиною будівництво оборонних інженерних споруд у зоні АТО. Ми докладемо максимум зусиль, щоб державні підприємства лісової галузі належно виконували свої функції", - цитує міністра прес-служба відомства.

"Лісогосподарські підприємства України отримали замовлення на 48 тисяч кубічних метрів лісоматеріалів для потреб зони АТО. З них 22 тисяч кубічних метрів уже поставили", - наголосив він.

Під час наради Павленко також представив нового начальника Держлісгоспу Олександра Ковальчука. Нагадаємо, Генеральний штаб заявив, що перша лінія оборонних споруд готова вже на 95%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram