ГоловнаЕкономікаФінанси

Екс-глава НБУ Стельмах очолив наглядову раду ПриватБанку

Колишній керівник Нацбанку пішов на пенсію у 2010 році

Екс-глава НБУ Стельмах очолив наглядову раду ПриватБанку
Владимир Стельмах
Фото: focus.ua

Екс-глава Національного банку України Володимир Стельмах очолив наглядову раду ПриватБанку.

Про це повідомляє офіційний сайт ПриватБанку.

Таке рішення ухвалили на загальних зборах акціонерів 30 квітня. Також до складу наглядової ради банку увійшов президент Асоціації "Укрсудпром" Віктор Лисицький.

Також на зборах акціонерів банку було затверджено рішення про збільшення кількості членів наглядової ради з трьох до п'ятьох. До нього увійшли Володимир Стельмах, Віктор Лисицький, Олексій Мартинов, Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський.

"Володимир Стельмах - досвідчений банкір, і його рішення очолити Наглядову раду ПриватБанку сприятиме як подальшому динамічному розвитку найбільшого банку країни, прозорості та відкритості в роботі банку, так і подальшій стабілізації ситуації на банківському ринку", - йдеться у повідомленні прес-служби банку.

Зазначимо, Володимир Стельмах очолював Нацбанк двічі - спочатку у 2000-2002 роках, а потім у 2004-2010 роках. Після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах Стельмах пішов з НБУ, і замість нього призначили "сімейного" Сергія Арбузова. При цьому Стельмах отримав посаду радника Януковича.

Нагадаємо, раніше Нацбанк спростував чутки, що з'явилися у ЗМІ, про можливий крах ПриватБанку і запевнив, що надаватиме йому підтримку у разі потреби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram