ГоловнаЕкономікаДержава

Яресько взяла в радники відомого американського економіста

Роберт Конрад - член експертної ради МВФ.

Яресько взяла в радники відомого американського економіста
​Роберт Конрад
Фото: horstfrisch.com

Радником міністра фінансів України призначено доктора Роберта Конрада - авторитетного американського економіста й експерта з податкових реформ.

Як повідомляють на сайті Мінфіну, Конрад має багатий досвід у сфері оподаткування, адже він протягом 30 років проконсультував понад 40 країн у галузі податкової політики.

Конрад консультуватиме міністра у сфері податкової політики і загальних інституційних реформ.

Конрад уперше приїхав в Україну 1992 року як директор програми податкового консультування Казначейства США в Центральній і Східній Європі, відтоді він періодично консультував український уряд.

Зараз Конрад є доцентом кафедри державної політики та економіки в Університеті Дьюка (США), де він спеціалізується на державних фінансах, а також є членом експертної ради МВФ і членом консультативної ради Інституту управління природними ресурсами (США).

Нагадаємо, Мінфін задекларував залучення відомих міжнародних експертів для розробки ефективної та сприятливої для бізнесу податкової системи в Україні. У лютому міністерство призначило колишнього заступника прем'єр-міністра і міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша радником з податкового адміністрування та реорганізації державних фінансів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram