ГоловнаЕкономікаБізнес

Конференція iForum зібрала понад 6000 учасників

Доповіді та круглі столи тривали одночасно в двох зонах у режимі нон-стоп увесь день

Сьогодні в Києві відбулася найбільша конференція країни iForum. Цього року вона майже досягла свого рекордного докризового показника 2013 року за кількістю учасників, коли на форум прийшли понад 7000 осіб. Станом на 12:20 у Міжнародний виставковий центр на м. Лівобережна зайшли понад 6000 осіб.

Традиційно iForum відкрився виступом інтернет-бізнесмена і одного з організаторів конференції Олександра Ольшанського. Інтерв'ю з ним напередодні вийшло на LB.ua. Цього року він говорив про інтернет і свободу. Короткий конспект виступу Ольшанського опубліковано на ЮРЛІЗІ, пізніше у відкритому доступі з'являться і відеозаписи виступів. Всього на iForum було понад 100 доповідей, зокрема виступив президент "Київстару" Петро Чернишов, російський стартап-менеджер і блогер Антон Носик, посол Ізраїлю в Україні Еліа Білоцерківський та інші. Повний список виступів є на сайті iForum.

Родзинка iForum 2015 року - волонтерські проекти, українські технічні ноу-хау: дрони вітчизняного виробництва, проекти, пов'язані з 3D-друком, наприклад, створені в такий спосіб протези.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram