ГоловнаЕкономікаБізнес

Кушнір: 2014 року "Київміськбуд" передав 38 квартир жертвам афери "Еліта-Центр"

Холдинг за рік побудував 20 будинків.

Кушнір: 2014 року "Київміськбуд" передав 38 квартир жертвам афери "Еліта-Центр"
Фото: elitacenter.net

Компанія "Київміськбуд" за результатами 2014 року передала 38 квартир постраждалим від афери групи компаній "Еліта-Центр". Про це в інтерв'ю "Цензору" заявив президент ПАТ ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір.

"Загалом же, якщо підсумувати попередні роки, "елітівці" отримали від нас 235 квартир площею понад 16 тисяч кв. м. Ми не можемо залишатися осторонь, коли люди опинилися в такому скрутному становищі. "Київміськбуд" - єдина будівельна компанія, яка свого часу прийшла їм на допомогу", - наголосив Кушнір.

Голова "Київміськбуду" розповів також про інші благодійні програми, які підтримує холдинг. "Зараз ми надаємо підтримку військовому госпіталю, а також низці добровольчих батальйонів, які воюють у зоні АТО. Йдеться про амуніцію, техніку, медикаменти. Надаємо підтримку ВГО "Крила 8-ї сотні", яка допомагає сім'ям загиблих і поранених бійців, а також пошуковикам з організації "Закінчимо війну", - заявив він.

За словами Кушніра, незважаючи на кризу і скрутну ситуацію в країні, обсяг побудованого 2014 року житла компанією "Київміськбуд" виріс на 18%, холдинг увів в експлуатацію 20 житлових будинків на 4610 квартир площею 302208 квадратних метрів.

"Цього року ми плануємо побудувати ще більше, ніж торік: йдеться про майже 360 тис. кв. м житлової нерухомості. Це 3 великі об'єкти - мікрорайон Позняки, 4-А, "Французький квартал" і ЖК на Глушкова. Плюс кілька точкових об'єктів", - заявив Кушнір.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram