ГоловнаЕкономікаБізнес

Price.ua представив огляд Galaxy S6 - нового флагмана від Самсунг Промо

Популярний український портал порівняння цін Price.ua опублікував оглядову статтю про «свіжого» флагмана від Самсунг. П'ятидюймовий апарат Galaxy S6 виготовлено зі скла і сталі. З очевидних відмінностей від попередньої версії фахівці Price.ua відзначили незнімний акумулятор без вологозахисту і неможливість встановлення додаткової карти пам'яті.

Новий девайс отримав найкращу з доступних сьогодні QHD-розподільчу дисплея: 1440 x 2560 пікселів зі щільністю 577 ppi. Super-AMOLED екран закрито міцним подвійним преміум-склом, надійно впаяним у тіло з металу. Товщина гаджета становить 6,8 міліметра.

Смартфон приємно лягає в руку. Поєднання металу і скла додає апарату преміум-лук. Фахівці блогу сервісу http://blog.price.ua/ зазначили, що в новій моделі встановлено процесор сімейства Exynos. Вісім ядер платформи Galaxy S6 - це чотири Cortex-A57 2.1 GHz і чотири Cortex-A53 1.5 GHz. У парі з трьома гігабайтами оперативки і графічним адаптером Mali-T760 потужністю 8 Гб новий смартфон показує високі результати на тестуванні.

Основна 16 МП-камера оснащена оптичним стабілізатором зображення, а також діафрагмою f/1.9, здатна знімати відео в 4K-якості. Друга камера має потужність 5 МП і може робити якісні знімки навіть при недостатній кількості світла.

Програмна оболонка пристрою - Android 5.0.2 Lollipop з фірмовим інтерфейсом TouchWiz. У девайс вбудовано платіжну систему Samsung Pay. Тепер користувачі Galaxy S6 можуть використовувати свій смартфон у терміналах і точках продажів замість карток оплати. Samsung Pay сертифікований системами Visa та MasterCard.

Апарат доступний з 32, 64 або 128 ГБ фізичної пам'яті. Основними недоліками нового девайса співробітники порталу вважають завищену первісну вартість, незамінювану батарею, а також відсутність захисту від вологи й пилу, стереодинаміків і неможливість розширити пам'ять.

Акумулятор потужністю 2550 мАг показав 17,5 год. роботи в режимі розмови в 3G-мережі і 9 год. активного інтернет-серфінгу. У режимі відео апарат працює 10,5 год. У звичайному режимі Galaxy S6 показав результат 64 години. Такі показники дещо перевищують середні в сегменті, але для такого потужного девайса є доволі значними.

Експерти вважають, що сьогодні Samsung Galaxy S6 став найбільш продуктивним смартфоном у світі і найближчим часом жодна компанія не готова представити апарат з вищими характеристиками.

Повний текст огляду доступний у блозі Price.ua http://blog.price.ua/news/proekt-nol-obzor-novogo-samsung-galaxy-s6/.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram