ГоловнаЕкономікаБізнес

Конкурс на директорів УЗ і "Борисполя" заблокував колишній топ-менеджер "АероСвіту"

Заступник директора аеропорту образився, що не потрапив у шорт-лист

Конкурс на директорів УЗ і "Борисполя" заблокував колишній топ-менеджер "АероСвіту"
Фото: Макс Левин

Відкриті конкурси з відбору керівників підприємств Міністерства інфраструктури заблокував колишній топ-менеджер "АероСвіту".

Про це стало відомо виданню "Хабс".

"Позивача звати Кирило Звонарьов. Свого часу він працював заступником гендиректора авіакомпанії "Аеросвіт", яка збанкрутувала в кінці 2012 року. Компанія входила у сферу впливу дніпропетровського мільярдера Ігоря Коломойського. Звонарьов працював в "Аеросвіті" з 2003 по 2008-й рік, після цього очолював компанію "ФінАвіа". Вона займалася фінансовими питаннями в Українській авіаційній групі (до цього альянсу увійшли компанії Коломойського)", - йдеться у публікації.

Нині Звонарьов є в. о. заступника директора з економіки та фінансів аеропорту "Бориспіль". Він також подав свою кандидатуру на посаду керівника "Борисполя", але не пройшов у шорт-лист.

Нагадаємо, конкурс з відбору кандидатів на посади керівників "Укрзалізниці" та аеропортів "Бориспіль" і "Львів" оголосили 31 грудня. Наступного тижня мали назвати нового керівника УЗ, але тепер конкурси через судову заборону потрібно буде починати заново.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram