ГоловнаЕкономікаБізнес

Головний акціонер "Амстору" обіцяє відновити роботу супермаркетів найближчим часом

Представник головного акціонера "Амстору" закликав співробітників торговельної мережі повернутися до роботи згідно з графіком

Головний акціонер "Амстору" обіцяє відновити роботу супермаркетів найближчим часом
Фото: amstor.ua

Голова наглядової ради Смарт-Холдингу - головного акціонера групи компаній "Амстор" - Олексій Пертін 6 січня провів зустріч із співробітниками запорізьких супермаркетів торговельної мережі, під час якої обговорив ситуацію з блокуванням роботи супермаркетів екс-керуючим Володимиром Вагоровським.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пишуть "Українські новини".

Пертін закликав співробітників "Амстору" взяти активну участь у якнайшвидшому відновленні нормальної роботи всіх торгових центрів, а саме - не піддаватися на провокації Володимира Вагоровського, не виконувати його протиправних вказівок на приховування від інкасації та податкового обліку виручки магазинів, знищення фінансових документів. Представник головного акціонера "Амстору" закликав співробітників торговельної мережі повернутися до роботи згідно з графіком. Олексій Пертін заявив, що зараз першорядним завданням співробітників Смарт-Холдингу є відновлення роботи сервера компанії, а також документів, які приховують за вказівкою Вагоровського. Від цього, зокрема, залежить своєчасна виплата заробітної плати працівникам "Амстору". Голова наглядової ради Смарт-Холдингу заявив, що компанія має намір найближчим часом відновити роботу всіх супермаркетів і продовжити подальший розвиток торговельної мережі.

Нагадаємо, що 31 грудня озброєні люди намагалися блокувати кілька магазинів мережі "Амстор" у Запоріжжі, Дніпропетровську та Маріуполі. На місця подій прибула міліція, роботу магазинів відновили, але ненадовго. Зараз не працюють усі магазини мережі "Амстор".

Компанія "Смарт-Холдинг", основний акціонер "Амстору", пов'язує дії озброєних людей з міноритарним акціонером компанії і її колишнім керуючим Володимиром Вагоровським. Дії міноритарного акціонера і колишнього менеджменту в Смарт-Холдингу пояснюють результатами аудиту, який виявив спроби Вагоровського привласнити компанію, а також приховати обсяги розкрадань.

Головний акціонер ритейлера - "Смарт-Холдинг" - звернувся в правоохоронні органи і закликав співробітників зберегти стабільну роботу всіх підприємств групи компаній "Амстор". Екс-керівник шантажує менеджмент магазинів, примушує не виходити на роботу і приховувати торгову виручку від інкасації.

Зараз екс-керуючі мережею магазинів "Амстор" Володимир і Олександр Вагоровські перебувають за кордоном і зареєструвалися в готелі Cheval Blank елітного альпійського гірськолижного курорту Куршевель. Правоохоронці пов'язують від'їзд Вагоровського за кордон з подачею від імені головного акціонера заяв до міліції на дії екс-керуючого.

Компанія "Гелабран Реал Істейт" - акціонер, який стояв біля витоків групи компаній "Амстор", підтримав головного акціонера групи Смарт-Холдинг у прагненні стабілізувати роботу торгових центрів "Амстор" по всій Україні. У повідомленні компанії сказано: "Ми засуджуємо дії міноритарного акціонера Володимира Вагоровського і колишнього менеджменту в особі Олександра Вагоровського, які призвели до зупинки роботи магазинів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram