ГоловнаЕкономікаБізнес

Секрет успішного бізнесу - знайти свою нішу і збільшити продажі Новости компаний

У бізнесі варто пробувати максимум промоакцій та маркетингових інструментів

Успіх будь-якого бізнесу багато в чому залежить не тільки від затребуваної ідеї, а й від хороших наставників. Знайти свого ментора може не кожен, тому, вивчивши поради успішних підприємців і щасливих інвесторів, ми склали список речей, які варто знати кожному, хто запускає свій проект.

Знайдіть свою – затребувану – нішу

Не намагайтеся продати продукт, який робить усе і при цьому не робить нічого унікального. "Нішевий" проект швидше приверне основний кістяк користувачів - ті самі 20%, за якими підтягнуться інші.

Мережі барбер-шопів для чоловіків, де можна не тільки підстригтися, а й обговорити ділові питання за келихом хорошого алкоголю, - бізнес новий для нашої країни, але набирає шаленої популярності серед "своєї" аудиторії.

Команда – ваше все

Мало найняти людину з гарним резюме. Потрібно пам'ятати, що співробітники - живі люди, які можуть втомлюватися або халтурити, а можуть і працювати майже безкоштовно на одному ентузіазмі. Давайте волю творчому потенціалу співробітників, надихайте своїм прикладом і, головне, будьте з ними людяні.

Цінуйте своїх клієнтів

Оперативно і по-людськи відповідайте на запити клієнтів, визнавайте свої помилки, давайте бонуси, загалом, робіть усе, що в ваших силах, щоб показати: ви цінуєте їх. Немає нічого дорожчого від лояльності.

Персонал варто навчити працювати так, щоб клієнт завжди відчував щиру турботу про себе. Телевізор, на якому у фоновому режимі постійно відображається цікавий і такий, що запам'ятовується, контент, також може стати проявом турботи про клієнтів, створюючи приємну атмосферу в закладі.

Якщо ви хочете, щоб телевізор у вашому закладі не відставав за якістю і функціональністю від решти обладнання, варто звернути увагу на ТВ-дисплей Samsung Smart Signage TV. Це спеціально розроблений для використання в малому та середньому бізнесі ТВ-дисплей, що має низку унікальних переваг перед звичайними smart-телевізорами.

Звичайний телевізор можна залишати ввімкненим не більш як на 6-8 годин поспіль, і гарантійний термін у нього - лише 1 рік. SSTV може працювати без перерв (і шкоди для себе) 16 годин поспіль, що покриває час роботи більшості закладів, а його гарантійний термін становить 36 місяців.

Продумуйте і запускайте монетизацію якомога раніше

Створюйте проект, який здатний заробляти, хоча б "символічно", від самого початку.

Пам'ятайте, що звертати увагу клієнтів нехай на невеликі, але які впевнено приносять вам гроші, акції краще за допомогою яскравих маркетингових інструментів.

SSTV дозволить вам не тільки розважати клієнтів різними телепередачами, а й ненав'язливо інформувати їх про те, що важливе для вашого бізнесу: нові послуги, нові страви в меню, спецпропозиції тощо. За допомогою програмного забезпечення в комплекті екран SSTV можна розбити на кілька незалежних вікон (понад 200 шаблонів контенту!) і налаштувати час увімкнення та відображення кожного з них. Що важливо, додаткові вікна не будуть накладатися на основне зображення - ніщо не завадить фанатам боксу або футболу насолодитися переможним ударом.

Прислухайтеся до порад вибірково

Знайдіть старшого досвідченого товариша, якому ви можете довіряти, і не бійтеся звертатися до нього за порадою. Але пам'ятайте, що поради завжди не більш як рекомендація, і рішення залишається за вами.

Стартап - це марафон

Будьте готові до тривалої роботи. Багатьом здається, що стартап - це боротьба з часом: потрібно зробити ривок, зробити все якомога швидше. Це не зовсім так. Будь-який стартап вимагає залучення, яке доведеться підтримувати роками.

У бізнесі варто пробувати максимум промоакцій та маркетингових інструментів. У вас має з'явитися основний рекламоносій, за допомогою якого відвідувачі зможуть у будь-який момент дізнатися про ваші новинки та найяскравіші пропозиції.

Як такий носій можна використовувати Samsung Smart Signage TV з діагоналлю 40 або 48 дюймів.

Завдяки наявності спеціального ПЗ, що постачається в комплекті, можна налаштувати дисплей таким чином, щоб він автоматично виводив на екран інформацію про меню та спеціальні пропозиції у відповідний час. Розумний дисплей покаже, що гості можуть замовити на сніданок або бізнес-ланч, і забере інформацію з екрану, коли час дії пропозиції закінчаться, запустивши ТВ-сигнал на всю площу SSTV. Керувати налаштуваннями пристрою можна з планшета або смартфона.

Введіть систему контролю

Час ваших співробітників - найцінніший ресурс стартапу. Вчіться правильно планувати його або знайдіть людину, яка робить це краще за вас.

Зважуйтеся і удачі!

Детальніше на сайті

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram