ГоловнаЕкономікаДержава

Міллер: постачання російського газу до Європи відповідає договорам

Відбулася розмова Міллера з Путіним

Міллер: постачання російського газу до Європи відповідає договорам
Архив
Фото: news.ru

Голова російського газового монополіста компанії "Газпром" Олексій Міллер запевнив президента Росії Володимира Путіна, що постачання російського газу споживачам у Європу відбувається відповідно до договорів. Про це повідомили у прес-службі російського президента за підсумками зустрічі, передає УНІАН.

"Міллер інформував президента РФ про поточну діяльність ВАТ "Газпром". Міллер, зокрема, доповів, що постачання газу споживачам у Європу відбувається відповідно до договорів, а також інформував главу держави про хід переговорів про постачання газу у Китай і плани компанії з видобутку у поточному році", - йдеться у повідомленні.

Обговорювалася також діяльність "Газпрому" у рамках програми газифікації регіонів, яка реалізується у 67 суб'єктах Федерації.

Нагадаємо, словацька національна газова компанія SPP 17 вересня повідомила, що другий день поспіль отримала на 23% менше російського газу. Минулого тижня з'явилися повідомлення від газових компаній Польщі, Словаччини, Німеччини, Австрії та Румунії про те, що "Газпром" почав постачати менше газу, ніж компанії у нього замовляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram