ГоловнаЕкономікаБізнес

Власник газети "Вести" претендує на радіо "Перець ФМ"

Справа проти Гужви не заважає його медіа-імперії

Власник газети "Вести" претендує на радіо "Перець ФМ"
Фото: vesti.ua

Холдинг "Мультимедіа інвест груп", який видає газету "Вести", веде переговори про купівлю радіостанції "Перець ФМ". Про це пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"Так купуємо, але я наразі не готовий, що-небудь коментувати", - сказав власник холдингу Ігор Гужва.

Розважально-гумористична радіостанція "Перець FM" (акціонерне об'єднання "Онікс") має частоти для мовлення практично по всій Україні (крім Львова, Чернівців, Вінниці, Житомира та Черкас). Тому після її придбання радіостанція Гужви "Вести" зможе значно розширити географію мовлення (зараз лише Київ, Харків, Дніпропетровськ і Севастополь).

Вартість угоди наразі не відома. За оцінкою учасників ринку, радіостанція з покриттям, як у "Перець ФМ", може коштувати $4-5 млн.

Нагадаємо, радіо "Вести" разом з однойменною газетою, журналом "Вести. Репортер" і телеканалом UBR входять в медіахолдинг, який формально належить Ігорю Гужві. При цьому вважається, що "Мультимедіа інвест груп" має зв'язок із олігархом-утікачем Сергієм Курченком.

У травні повідомлялося, що податкова міліція заблокувала рахунки ТОВ "Известия Масс-Медиа" (видавець "Вести") і Гужви за підозрою в ухилянні від сплати податків і відмиванні грошей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram