ГоловнаЕкономікаФінанси

ВТБ Банк заявив, що військовий шпиталь у Дніпропетровську наразі йому не належить

Банк обіцяє, що забере його лише після закінчення боїв на Донбасі

ВТБ Банк заявив, що військовий шпиталь у Дніпропетровську наразі йому не належить
Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

ВТБ Банк заявив, що військовий шпиталь у Дніпропетровську наразі йому не належить, як стверджує уповноважений президента з урегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.

Нагадаємо, 31 серпня Геращенко заявила, що військовий шпиталь, у який привезли поранених з-під Іловайська, належить ВТБ.

"Тоді як Росія вкрала у нас 2 військові госпіталі та 6 військових санаторіїв у Криму, ми продовжуємо няньчитися з окупантами. Ненормальна і неприпустима ситуація... Будемо наполягати на цьому - на передачі Дніпропетровського шпиталю МО. Він не може належати окупантам-крадіям нашої власності й убивцям наших хлопців", - заявила Геращенко.

Однак у ВТБ стверджують, що насправді шпиталь перебуває в них під заставою, і оскільки позичальник не повернув кредитних коштів, банк має право забрати будівлю. Про це повідомила прес-служба банку.

Водночас наразі державна виконавча служба не проводила дій з реалізації заставного майна і не буде робити це до закінчення бойових дій на Донбасі, кажуть у банку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram