ГоловнаЕкономікаБізнес

Після вчорашньої атаки на "Сьомий кілометр" будуть нові, - ЗМІ

Скандал навколо ринку набирає обертів

Після вчорашньої атаки на "Сьомий кілометр" будуть нові, - ЗМІ
Фото: trassae95.com

Учорашні події на одеському ринку "Сьомий кілометр" можуть вилитися у нові спроби силового захоплення. Про це пише газета "Сегодня" в репортажі с місця події.

Нагадаємо, 27 серпня ринок заблокували невідомі особи. Незабаром з'явилася інформація про проведення слідчих дій, однак адміністрація ринку заявила, що не отримувала жодних офіційних документів від правоохоронних органів.

"Вранці через гучномовець підприємцям оголосили: "Відбувається рейдерське захоплення. Закривайте контейнери і їдьте". Приблизно до 13:00 на Овідіопольському шосе утворилася пробка на декілька кілометрів, а підприємці,

що залишилися, влаштували мітинг біля будівлі адміністрації. Нагадаємо, ще в лютому, коли в Києві палав Майдан, депутат Одеської облради Денис Волошин заявив, що претендує на повернення підприємства у свою власність. Його партнером виступив Віктор Добрянський (також депутат облради - ред.)", - пише видання.

На 2 вересня призначено розгляд позову Волошина і Добрянського Верховним судом України. При цьому, на думку політолога Геннадія Чижова, засіданням суду справа не закінчиться.

"Цього дня Верховний суд України ухвалить рішення щодо правового конфлікту на "7 кілометрі", але, швидше за все, 5 вересня буде нове "рейдерське захоплення", для нього вже набирають тітушок", - прогнозує Чижов.

Раніше одеські ЗМІ писали, що 5 вересня можлива силова атака на ринок, в разі, якщо ВСУ ухвалить рішення, яке не задовольнить Волошина і Добрянського - з цією метою зібрали майже тисячний загін так званих "тітушок" із Запоріжжя, Херсона та Миколаєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram