ГоловнаЕкономікаФінанси

У Криму запрацював російський мобільний оператор

Компанія може бути пов'язана з МТС.

У Криму запрацював російський мобільний оператор

У Криму запрацював російський стільниковий оператор "К-Телеком", зареєстрований у Краснодарі.

Про це пише "Прайм" із посиланням на російського прем'єра Дмитра Медведєва. "Знакова подія, яку ми обговоримо - сьогодні на півострові почав працювати російський стільниковий оператор "К-Телеком". Люди отримають доступ до сучасних, сподіваюся, надійних послуг у форматі GSM", - сказав він.

За даними "Ведомостей", ТОВ "К-Телеком" наприкінці травня одержало від Держкомісії з радіочастот частоти, на яких працює мережа МТС у Криму. Офіційні представники МТС афільованість із "К-Телекомом" спростували.

Нагадаємо, влада самопроголошеної Республіки Крим очікує відключення українських операторів мобільного зв'язку на півострові у вівторок, 5 серпня. Віце-прем'єр Криму Дмитро Полонський заявляв, що цього тижня обслуговування абонентів у Криму буде припинено. При цьому він не уточнив, чи йдеться про всі мобільні мережі, чи тільки про окремих операторів.

Утім, усі найбільші українські оператори спростували цю заяву. "Ми нічого не плануємо відключати. Зв'язок зараз є, послуги надаються", - повідомила "Інтерфакс-Україна" прес-секретар "МТС Україна" Вікторія Рубан.

У "Київстарі" і "Астеліті" (бренд life :)) також не підтвердили інформацію про можливе відключення мережі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram