ГоловнаЕкономікаБізнес

Єдиний російський лоукостер через санкції призупиняє польоти, - ЗМІ

Європейські контрагенти лоукостера анулювали укладені з авіакомпанією договори лізингу на літаки

Єдиний російський лоукостер через санкції призупиняє польоти, - ЗМІ

Єдиний російський лоукостер "Добролет" завтра зупиняє продаж квитків та польоти.

Про це повідомляє російське видання "Коммерсантъ".

"Про те, що дочірній низькобюджетний перевізник "Аерофлоту" "Добролет" з 4 серпня припиняє польоти за всіма своїми маршрутами і продаж квитків, розповіли джерела "Комерсанта" та підтвердили у "Добролете"... Причиною стали введені в середу санкції ЄС, через які з авіакомпанією відмовилися працювати європейські контрагенти", - пише російське видання.

"Європейські контрагенти лоукостера анулювали укладені з авіакомпанією договори лізингу на літаки Боїнг 737-800NG, техобслуговування, страхування повітряних суден та надання аеронавігаційної інформації", - зазначили в компанії.

Нагадаємо, "Добролет" потрапив до списку санкцій ЄС 30 липня. Своє рішення влада ЄС пояснювала тим, що після приєднання Криму "Добролет" здійснював польоти виключно за маршрутом Москва-Сімферополь, "полегшуючи, таким чином, інтеграцію Криму до РФ".

Окрім "Добролета" рейси до Криму здійснює російська авіакомпанія "Грозный-Авиа".

Раніше повідомлялося, що в Санкт-Петербурзі призупинив роботу туроператор "Експо-тур", що продавав путівки на теплохід Adriana, який порушив заборону на захід у кримські порти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram