ГоловнаЕкономікаБізнес

Ринок "7-й кілометр" вивели в офшор, незважаючи на судову заборону

Продаж здійснила фірма, близька до одного з народних депутатів від ПР

 Ринок "7-й кілометр" вивели в офшор, незважаючи на судову заборону
Фото: trassae95.com

Одеський ринок "7-й кілометр" (ТОВ "Промтоварний ринок") продали кіпрській компанії Kittep Limited, незважаючи на арештовані рахунки і судову заборону.

Про це з посиланням на Єдиний держреєстр юридичних та фізичних осіб повідомляє Gazeta.ua.

Продаж здійснила фірма-акціонер ринку, компанія Parrox Corporation, близька до одного з народних депутатів від ПР. Відчуження частини ринку відбулося, незважаючи на реалізацію виконавчою службою України примусового виконання судового рішення та накладеного арешту на всі активи цієї компанії.

Виведення "7-го кілометра" в офшор сталося під час розгляду Верховним Судом України судового позову між законним власником ринку та компанією Parrox Corporation.

Проте, відповідно до українського законодавства, у випадку позитивного рішення у справі Верховним Судом України, всі рішення акціонерів ринку анулюються до дати незаконного відчуження підприємства.

Нагадаємо, 12 червня справу про рейдерське захоплення у 2010 році ринку "7 кілометр" передано до Верховного Суду України. Причиною передачі стало неоднакове застосування законодавства судами інших інстанцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram