ГоловнаЕкономікаДержава

Україна повинна стати спа-салоном для інвесторів, - експерт

В ЄБА закликали щось робити з відтоком молодих мізків

Україна повинна стати спа-салоном для інвесторів, - експерт

Виконавчий директор Європейської бізнес-асоціації Ганна Дерев'янко закликає владу України створити для інвесторів комфортні умови.

"Нам потрібні стабільний, відкритий і надійний уряд, розумна податкова система, комфорт для інвесторів. Україна повинна стати спа-салоном для інвесторів. Потрібні захист інтелектуальної власності, якісна освіта", - сказала вона на конференції в Києві, повідомляє кореспондент LB.ua.

Вона також вважає, що Україна повинна створювати можливості для молоді, щоб вона не їхала за кордон, а працювала у вітчизняних компаніях.

Нагадаємо, Європейська бізнес-асоціація - це найбільша лобістська організація в Україні, вона налічує близько 900 українських та міжнародних компаній, серед яких такі гіганти, як Nestle, Panasonic, McDonalds, Metinvest і багато інших.

Щокварталу вона вираховує індекс інвестиційної привабливості. Наприкінці минулого року він становив лише 1,81 бала з 5 можливих. Однак зміна влади різко підвищила його до 2,72 бала, що стало найвищим показником з 2011 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram