ГоловнаЕкономікаБізнес

Проти колишнього головного архітектора Києва справу не порушували, - адвокат

Бабушкін опинився у центрі рейдерського скандалу

Адвокат колишнього головного архітектора Києва Сергія Бабушкіна Наталія Гнатюк спростовує інформацію, яку поширюють деякі ЗМІ, щодо відкриття кримінальної справи за фактом спроби протиправного заволодіння бізнес-центром, який розташований за адресою Дніпровський узвіз, 1.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву Гнатюк.

"Ніяких офіційних повідомлень про порушення справи проти Бабушкіна С.В. від офіційних органів не надходило. Більше того, існує низка документів, які підтверджують, що саме Бабушкін є стороною, яка постраждала внаслідок неправомірних дій окремих осіб, які незаконно привласнили його майно", - повідомляється у заяві.

Адвокат зазначила, що у тексті повідомлення містилася недостовірна інформація наступного змісту: "Згідно з рішенням суду, 20 і 23 травня 2014 держреєстратор відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Печерського району Л.Орел з використанням завідомо підроблених документів внесла зміни до Єдиного державного реєстру про зміну складу засновників та юридичної адреси ТОВ "Ліра- 2000".

"Інформація про використання завідомо підроблених документів спростовується тим, що підставою для внесення змін до установчих документів ТОВ "Ліра- 2000" є судове рішення, яке набрало законної сили, та яким Бабушкін С.В. правомірно був визнаний власником 100 % статутного капіталу ТОВ "Ліра -2000", - підкреслила Гнатюк у своїй заяві.

Адвокат також зазначила, що інформація про порушення кримінальної справи була отримана з неперевірених джерел. "Зокрема, на це вказують ті обставини, що станом на цей час не порушено кримінального провадження щодо дій або бездіяльності Бабушкіна С.В., які спрямовані на заволодіння ТОВ "Ліра- 2000", - підкреслила вона.

Нагадаємо, Бабушкін був головним архітектором Києва з 1996 по 2003 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram