ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві відбудеться нагородження переможців інтернет-премії PROpeller Digital 2014

У рамках проекту також відбудеться конференція DigiPro Jury Show

У Києві відбудеться нагородження переможців інтернет-премії PROpeller Digital 2014
PROpeller Digital 2013
Фото: PROpeller Digital

28 травня у Києві MMR і PROpeller Digital проведуть конференцію DigiPro Jury Show. 

Про це йдеться в повідомленні, поширеному організаторами. У рамках конференції виступлять 10 фахівців у сфері діджитал-стратегії, креативу і маркетингу, зокрема, підприємець і спікер Люк Шеньє, директор з розвитку бізнесу агентства M&C Saatchi Russia Валерій Кайгородов, генеральний директор UMH Digital Дмитро Лисицький, засновник цифрового агентства Postmen Ярослав Ведмідь і інші.

Завершиться семінар церемонією нагородження переможців Міжнародної інтернет-премії PROpeller Digital 2014. Члени журі зберуться у Києві за день до нагородження переможців, обговорять конкурсні роботи і визначать кращих із кращих.

Довідка. Міжнародна Інтернет-премія PROpeller Digital проводиться щорічно з 2003 року. За 11 років успішної роботи в інтернет-індустрії організатори фестивалю PROpeller Digital заробили серйозний кредит довіри. Інтернет-премія з 2011 року входить до рейтингу креативності діджитал-агентств Всеукраїнської рекламної коаліції (k = 0.75), а з сезону 2014/2015 - до рейтингу креативності та майстерності (Creativity&Craft Rating) ВРК (k = 1.0).

За останні шість років фестиваль PROpeller Digital зібрав понад 800 кращих діджитал-кейсів з України, Росії, Білорусі, Ізраїлю та Прибалтики. Нагородження переможців фестивалю цього року пройде в Києві 28 травня. Члени журі зберуться у Києві за день до нагородження переможців, обговорять конкурсні роботи і визначать кращих серед кращих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram