ГоловнаЕкономікаБізнес

У США почали продавати Google Glass за ціною $ 1500

Пристрої поширюються у рамках бета-тестування

 У США почали продавати Google Glass за ціною $ 1500
Фото: http://habrahabr.ru

Американська IT-корпорація Google почала продавати свої смарт-окуляри Glass. Вони поширюються на території США за ціною $ 1500.

У компанії не говорять, який обсяг виробленої партії окулярів (раніше Google завжди говорила про обмеженість поставок), але кажуть, що готові продавати окуляри, "поки вони є в наявності", пише

CyberSecurity.

Незважаючи на те, що в Google відкрили продаж абсолютно всім бажаючим, компанія підкреслює, що цей етап продажів проводиться в рамках Explorer Program, тобто це ще не публічний запуск пристрою.

У блозі Google говориться про те, що компанія продовжить допрацьовувати пристрій, хоча у повідомленні компанії також натякається на те, що сама Google замовила партію, якої повинно вистачити на продажі в масштабах всієї країни.

Раніше окуляри Google поширювалися тільки за спецзамовленням або в окремих містах . За час тестування окулярів компанія як мінімум одного разу змінювала їх зовнішній вигляд, реалізувавши підключення навушника до них. Крім того , якщо перші версії працювали на безіменному програмному забезпеченні, то останні вже отримали повноцінну ОС Android Wear, яку сама Google позиціонує як комплексне рішення для переносної електроніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram