ГоловнаЕкономікаФінанси

17 травня ПриватБанк запрошує приєднатися до "зеленого" ​​суботника

Акція охопить більш ніж півтори тисячі міст

17 травня ПриватБанк запрошує приєднатися до "зеленого" ​​суботника
Фото: Макс Левин

17 травня ПриватБанк більш ніж в 1500 українських міст проведе "зелений" суботник. Про це йдеться в повідомленні прес-служби фінансової установи.

Під час всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку прибиратимуть і озеленюватимуть парки, сквери, набережні і зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 3 тис. відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують всім бажаючим.

"Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і містян. Суботник - це чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку в країні", - заявив голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет.

Торік у суботнику взяли участь понад 150 тис. осіб з 1360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано 500 тис. гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1500 тонн сміття, висаджено 20 тис. молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу) і навіть знешкоджена бойова граната, знайдена біля обласної лікарні в Черкасах. Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств, в числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, заводи та футбольні клуби.

У "зеленому" суботнику може взяти участь кожен бажаючий. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто і місце збору на суботник, звернутися до найближчого відділення Приватбанку або у контактний центр за номером 3700.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram