ГоловнаЕкономікаБізнес

Акціонери визнали роботу керівництва "Київміськбуду" ефективною

Будівельна компанія виплатить 38 млн грн дивідендів

Акціонери визнали роботу керівництва "Київміськбуду" ефективною

99,6% акціонерів ПАТ ХК "Київміськбуд" визнали роботу правління, наглядової ради та ревізійної комісії ефективною і спрямованою на розвиток і зростання показників компанії. Про це йшлося під час загальних зборів акціонерів холдингу, яке відбулося 30 квітня.

Після оприлюднення звіту про діяльність правління компанії, наглядової ради і ревізійної комісії акціонери шляхом голосування бюлетенями визначили їх роботу задовільною. Акціонери (найбільшим з них є громада Києва, їй належить 80% акцій компанії) визнали діяльність керівництва "Київміськбуду" ефективною та правомірною.

Одним з головних підстав для цього стало проведення аудиту "Київміськбуду" міжнародними компаніями. "Як того і вимагає законодавство, до проведення загальних зборів акціонерів у холдингу було проведено аудит-2013. Його результати повністю збігаються з фінансовою звітністю "Київміськбуду" за результатами минулого року, тобто жодних порушень або зловживань виявлено не було. Зараз ми направили його результати на вимогу КМДА владі міста. Хочу зазначити, що робота компанії є абсолютно прозорою, ми готові до будь-яких аудитів, перевірок, і до решти", - сказав віце-президент "Київміськбуду" Андрій Джигіль.

Також під час зборів було прийнято рішення про розподіл дивідендів: за 2012 рік акціонери отримають 12 млн грн, за 2013-й - 26 млн грн.

"Завдяки злагодженій роботі правління і допомозі всіх небайдужих ми відстояли "Київміськбуд" від рейдерів і сьогодні успішно провели збори акціонерів. За його результатами кияни отримають 38 млн гривень дивідендів, виплачувати які почнуть з 1 липня. Підкреслюю, що холдинг продовжує працювати в штатному режимі, всі зобов'язання перед населенням будуть виконані якісно і в строк. Спасибі за підтримку, розуміння і віру в нас", - підкреслив Кушнір.

Нагадаємо, що "Київміськбуд" - це найбільша будівельна компанія України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram