ГоловнаЕкономікаБізнес

Усі інвестиційні програми на 2014-2016 роки виконуватимуть, - Фірташ

Бізнесмен висловив упевненість, що ситуація на його підприємствах точно відображає загальну ситуацію в країні

Усі інвестиційні програми на 2014-2016 роки виконуватимуть, - Фірташ
Фото: Макс Левин

Усі підприємства, які працюють у складі Group DF, продовжать роботу без збоїв і потрясінь.

Таку заяву зробив в ефірі телеканалу "Інтер" основний акціонер Group DF Дмитро Фірташ.

"Я можу бути впевнений, що ми зробимо все, щоб люди отримували зарплати, щоб усі мали забезпечення, яке має бути. Заводи і підприємства будуть працювати вповні. Усі ті інвестиційні програми, які були розплановані на 2014-15-16-й роки, вони будуть виконуватися в повному обсязі", - заявив він.

За словами Фірташа, вже найближчим часом від фінансової групи, яку він очолює, а також від Федерації роботодавців України будуть внесені пропозиції про збільшення надходження доходів до бюджету України.

"Україна для нас не ризик. Це та країна, де ми живемо. І якщо для іноземців це ризики і вони розкладають ризики, то я Україну як ризик не бачу. Ми все зробимо для того, щоб Україна була сильною, потужною і хорошою державою", - наголосив підприємець.

При цьому Дмитро Фірташ висловив упевненість, що ситуація на його підприємствах точно відображає загальну ситуацію в країні. "Сьогодні в групі працює близько ста тисяч людей. Ми присутні сьогодні в усіх регіонах країни. Ми присутні і на Сході, і на Заході, і в Криму, і я вважаю, що ми саме та компанія, яка точно відображає всю ситуацію, яка відбувається в країні", - заявив він.

Нагадаємо, 21 березня Земельний суд Відня (Австрія) звільнив Фірташа з-під арешту під заставу в 125 млн євро.

14 березня австрійський суд призначив екстрадиційний арешт Фірташу і визначив заставу.

Поліція Австрії заарештувала Фірташа у зв'язку з розслідуванням Федеральним бюро розслідувань США інвестиційного проекту в Індії 2006 року, в якому Фірташ нібито брав участь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram