ГоловнаЕкономікаБізнес

Співвласники Nemiroff отримали доступ на підприємство

Виконавча служба і міліція виконали рішення суду

Співвласники Nemiroff отримали доступ на підприємство
Фото: http://lezo.in.ua/

Сьогодні, 19 березня, виконавча служба і міліція виконали рішення суду і на законних підставах здійснили допуск на завод компанії Nemiroff у Вінницькій області власникам - Якову Грибову і Анатолію Кіпішу, а також директору "УВК" Nemiroff "Юрію Сорочинському.

Про це повідомили в компанії Nemiroff, інформує РБК-Україна.

"На території заводу знаходилася група молодиків із щитами і вогнепальною зброєю, яка там проживала в адміністративній будівлі на останньому поверсі, але завдяки втручанню міліції та самооборони Майдану, їх вигнали з території заводу", - повідомив засновник і співвласник компанії Nemiroff Яків Грибов.

За його словами, зараз проводиметься оцінка збитку, нанесеного майну підприємства. "Вони пішли з заводу як вандали, розграбували завод, зараз будемо оцінювати збиток", - підкреслив Грибов.

Крім того, Яків Грибов і його партнер Анатолій Кіпіш пообіцяли відновити роботу підприємства і повернути українську продукцію заводу на полиці магазинів.

"Це наш тягар, ми творці, ми відновимо роботу підприємства і наведемо тут лад", - зазначили власники Nemiroff.

У компанії також зазначили, що місцеві жителі активно брали участь у звільненні заводу від загарбників, щоб відновити його роботу. "Сьогодні для співробітників, які раніше працювали на заводі, містян, просто свято, люди отримали надію на відновлення роботи заводу", - кажуть вони.

Нагадаємо, 12 березня 2014 року Державна реєстраційна служба України виконала рішення Вищого адміністративного суду України та Вищого господарського суду України і внесла зміни до державного реєстру про зміну генерального директора дочірніх компаній "УВК" Nemiroff " і "Алко ІнвестУкраіна", яким став Юрій Сорочинський. Про це на прес-конференції повідомив засновник, співвласник компанії Nemiroff Яків Грибов.

Конфлікт навколо спроби рейдерського захоплення ДП "Українська Горілчана Компанія "Nemiroff" і ДП "АлкоІнвест Україна" з боку екс-менеджменту тривав протягом трьох років. В результаті завод, на якому працює 1,5 тис. осіб, був змушений припинити випуск продукції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram