ГоловнаЕкономікаФінанси

Робота ПриватБанку в період складної ситуації в країні триває в нормальному режимі

Тимчасові збої в роботі банкоматів могло викликати велике навантаження на мережу

Робота ПриватБанку в період складної ситуації в країні триває в нормальному режимі
Очередь к банкомату во Львове
Фото: https://www.facebook.com/oksana.piddubna

Як повідомили в банку, всі відділення ПриватБанку, окрім деяких, хто опинився в епіцентрі конфліктів, працюють у нормальному режимі.

Всі платежі корпоративних клієнтів і фізичних осіб у ПриватБанку проводять в режимі онлайн, відділення працюють у звичному режимі, банкоматна мережа ПриватБанку поповнюється готівкою в повному об'ємі і обслуговує клієнтів без будь-яких обмежень.

Тимчасові збої в роботі банкоматів могло викликати велике навантаження на мережу у зв'язку з підвищеним попитом населення на зняття готівки. Пауза у роботі становить не більше, ніж 20 хвилин, банкомати регулярно інкасуються.

Банкіри рекомендують жителям тих регіонів, де тривають протистояння, берегти себе і своїх близьких і більш активно користуватися Інтернет-банком Приват24, який дає можливість отримати всі послуги банку, не виходячи з дому та офісу. Також до Приват24 можна під'єднатися біля всіх відділень ПриватБанку через вільний доступ до WiFi.

Продаж валюти у відділеннях банку проводиться в рамках встановленого порядку і законодавчих норм. Враховуючи підвищений попит населення на купівлю готівкової валюти, вона розподіляється рівномірно по регіонах і районах, виходячи із заявок відділень, чинних лімітів каси і т.д.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram