ГоловнаЕкономікаФінанси

Група компаній ВЕТЕК підтримає Брокбізнесбанк

Інвестор банку офіційно заявляє про готовність зробити всі кроки для стабілізації роботи фінансової установи

Група компаній ВЕТЕК підтримає Брокбізнесбанк
Фото: www.ukrbankinfo.com

Група компаній ВЕТЕК, що є стратегічним інвестором Брокбізнесбанку з 40% пакетом акцій, офіційно заявляє про готовність зробити всі необхідні кроки для стабілізації роботи фінансової установи. Про це повідомляє прес-служба групи.

"ВЕТЕК стурбована штучно поширеними чутками щодо

сучасного стану фінустанови. Труднощі, які виникли у кількох клієнтів Брокбізнесбанку, абсолютно тимчасові і пов'язані з технічними роботами з реконфігурації платіжної системи банку, які зараз на завершальній стадії", - заявляють у компанії.

Для підтримки банку, ВЕТЕК ухвалила рішення перевести на обслуговування в Брокбізнесбанк всі свої дочірні компанії. Крім того, для забезпечення майбутньої стабільної роботи фінустанови, група готова залучати значні фінансові ресурси з внутрішнього і зовнішнього ринків.

Група компаній ВЕТЕК, як акціонер Брокбізнесбанку, просить громадян виважено оцінювати ситуацію, а засоби масової інформації - утриматися від публікації неперевірених фактів про фінансовий стан банку.

"Ми звертаємося до всіх клієнтів Брокбізнесбанку з проханням не піддаватися на провокації. Акціонери та регулятор ринку не дозволять ситуації вийти з-під контролю. З понеділка всі платежі будуть чітко виконуватися без затримок. Це та ситуація, в якій ми можемо спільним розумінням, спокійною поведінкою, відсутністю паніки вивести цей човен на тиху спокійну воду", - сказав член наглядової ради ВЕТЕК Борис Тимонькін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram