ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк відкрив кредитування "Запорізького заводу електричних машин"

Розмір кредитної лінії становитиме 800 тисяч гривень

ПриватБанк відкрив кредитування "Запорізького заводу електричних машин"
Фото: superstas.com

ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з провідних українських постачальників промислового електрообладнання - ТОВ "Запорізький завод електричних машин". Як повідомили в банку, розмір кредитної лінії становитиме 800 тис. гривень строком на 2 роки, і ці кошти підприємство зможе використовувати на поповнення оборотних коштів і збільшення обсягів поставки продукції.

"Сьогодні унікальні продукти й умови роботи з ПриватБанком дозволяють промисловим компаніям істотно знизити вартість позикових ресурсів, і як наслідок, працювати з більшою ефективністю", - зазначає директор Південно-Східного регіонального управління ПриватБанку Віктор Остапенко. В рамках співпраці з банком клієнти можуть користуватися широким спектром гарантій і акредитивів, в тому числі унікальною для України послугою гарантованих платежів - кредитами під 4% річних".

Як зазначили в банку, за підсумками 2013 року на кредитування реального сектору економіки ПриватБанком виділено понад 13 мільярдів гривень. На сьогодні кредитами для розвитку бізнесу користуються понад 285 тисяч підприємств і підприємців України.

ТОВ "Запорізький завод електричних машин" є великим постачальником широкого асортименту електродвигунів і офіційним торговим представником на території України провідних російських і українських підприємств - виробників промислового електроустаткування. Клієнтами підприємства є великі підприємства паливної, енергетичної, вугледобувної, нафтовидобувної й нафтопереробної галузей України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram