ГоловнаЕкономікаБізнес

ПриватБанк відкрив кредитування найбільшому в СНД проектувальнику магістральних газопроводів

У рамках програми кредитної підтримки цього року ПриватБанк уже виділив понад 11 мільярдів гривень

ПриватБанк відкрив кредитування найбільшому в СНД проектувальнику магістральних газопроводів
Фото: p-p.com.ua

ПриватБанк надав овердрафтовий кредит на понад 1 млн грн одному з провідних у СНД підприємств з проектування газопроводів - київському "ВНІПІТРАНСГАЗу».

Як повідомили в банку, кредитні кошти підприємство використає для поповнення оборотних коштів, що дозволить розширити його присутність і на українському, і на зарубіжних ринках.

"ПриватБанк цього року значно збільшив кредитування реального сектору економіки, і співпраця з такими унікальними підприємствами - це гордість для банку, - говорить директор столичної філії ПриватБанку Сергій Волков. - Зі свого боку ми даємо бізнесу зрозумілу і просту процедуру отримання кредиту та доступні умови для майбутнього зростання, а також унікальні можливість залучати фінансування під низькі ставки - від 4% річних за програмою "Гарантовані платежі".

Як повідомили в банку, в рамках програми кредитної підтримки реального сектору економіки цього року ПриватБанк вже виділив понад 11 мільярдів гривень. Сьогодні кредитними лімітами та лініями банку користуються понад 275 тисяч корпоративних клієнтів і малих підприємств.

ПАТ "Інжинірингово-виробниче підприємство "ВНІПІТРАНСГАЗ" (м. Київ, Україна) створено 1944 року як Головний інститут з проектування газопроводів і підприємств газової промисловості Головгаз при Раді Міністрів СРСР. За цей час підприємство спроектувало більш ніж 75 тис. км трубопровідного транспорту, зокрема понад 65 тис. км магістральних газопроводів; виконані проекти: облаштування 43 газових, газоконденсатних і нафтових родовищ; створення 24 підземних сховища газу; 13 газобензинових заводів; 250 КС з агрегатами загальною потужністю більш ніж 9 млн кВт, газифіковано велику кількість населених пунктів в Україні, у Росії, Казахстані, Македонії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram