ГоловнаЕкономікаДержава

ФДМ визначив, які підприємства продадуть цього року

До списку попередньо включено ОПЗ і "Турбоатом"

ФДМ визначив, які підприємства продадуть цього року

Фонд державного майна затвердив список підприємств, які планується продати 2014 року.

До списку, який оприлюднено на сайті відомства, включені такі піприємства, як "Сумихімпром", "Миколаївобленерго", "Хмельницькобленерго", "Харківобленерго", Дніпродзержинська ТЕЦ, Гайворонський тепловозоремонтний завод, завод "Червоний промінь" в Луганській області, НПП "Система" в Харкові, "Укрнафтопродукт", Білоцерківський завод гумових технічних виробів, Артемівський машзавод "Перемога праці", "Укрвуглепромтранс", НДІ "Велт" у Харкові, авіаційне підприємство "Меридіан" у Полтаві.

Також продати з молотка планують Кіровоградський комбінат з випуску продовольчих товарів, львівський завод "Полярон", бердянський завод "Прилив", сімферопольський завод "Фотон", Джанкойський машзавод, "Дніпрометробуд", київський НДІ електромеханічних приладів, закарпатський завод "Електроавтоматика", тернопільський радіозавод "Оріон".

До списку попередньо включено також Одеський припортовий завод, "Турбоатом", "Азовмаш" і цілу низку обл- і міськгазів, а також обленерго. Проте їх приватизація залежатиме від рішення Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що Кабмін налаштувався на рекордний розпродаж держмайна 2014 року. Чотирьом міністерствам доручено передати для приватизації Фонду держмайна об'єкти загальною вартістю 19-20 млрд грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram