ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрзалізниця" запевняє, що міст у Лозовій не перебудовують

У відомстві кажуть, що мають намір оснастити міст ліфтами.

"Укрзалізниця" запевняє, що міст у Лозовій не перебудовують
Фото: newzz.in.ua

"Укрзалізниця" спростовує інформацію про те, що відкритий для пасажирів і мешканців міста міст над залізничними коліями станції "Лозова" почали перебудовувати за додаткові кошти.

"Міст був відкритий 27 жовтні 2012 р., і з цього моменту люди можуть користуватися ним для перетину залізничних колій", - йдеться в заяві відомства.

Південна залізниця інформує, що у зв'язку з колійним розвитком станції "Лозова" змінено проект і види робіт з оснащення пішохідного мосту пасажирськими ліфтами. На виконання цих робіт оголошено торги, відповідно до Закону України "Про здійснення державних закупівель". Саме цю інформацію й оприлюднили у "Віснику державних закупівель".

"Кошторис на виконання переліку робіт не перевищує суму, закладену в первинному договорі Південної залізниці та підприємства "Стальконструкція". Таким чином, загальна вартість будівництва моста не змінилася і не перевищує 19,989 млн грн", - зазначають в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ТОВ "Стальконструкція" 29 жовтня залучено Південною залізницею як генпідрядника для здійсненню додаткових будівельно-монтажних робіт на пішохідному мості через залізничні колії на станції "Лозова" в Харківській області. І саме цього дня, 29 жовтня, пройшло помпезне відкриття нового мосту, який уже назвали "візиткою" міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram