ГоловнаЕкономікаБізнес

Еко-акція "Купив машину? Посади дерево!"

6 жовтня 2012 року в Києві відбулася еко-акція "Купив машину? Посади дерево!", ініційована компанією ПІІ "Тойота-Україна" спільно з міжнародним благодійним фондом "Україно! Я за тебе!".

Еко-акція "Купив машину? Посади дерево!"
Фото: www.toyota.ua

Співробітники ПІІ "Тойота-Україна" та члени їхніх сімей узяли активну участь у зеленому суботнику.

Концепція цього року не тільки збагатити Київ зеленими насадженнями, а й створити унікальний шматочок Японії у вигляді Японського саду. Японський сад буде відкритим для всіх киян, аби кожен мешканець столиці зміг насолодитися японським умиротворенням і красою. Цей проект заплановано втілити протягом найближчих 3-х років.

Проект "Купив машину? Посади дерево!" спрямований на збільшення площі зелених насаджень. Це надзвичайно важливо, адже дерева відновлюють кисень, поглинають CO2, захищають нас від шуму і пилу, до того ж створюють корисний мікроклімат. Починаючи з квітня 2007 року по 2011 рік, під час зелених суботників, у яких брала участь компанія ПІІ "Тойота-Україна", було висаджено понад 700 дерев і кущів. Цього року під час еко-акції було висаджено ще 250 зелених насаджень.

Фото: www.toyota.ua
Компанія Toyota приділяє особливу увагу питанням охорони навколишнього середовища в усьому світі. На сьогодні за підтримки компанії було висаджено більш ніж 350 000 дерев. Також компанія Toyota бере участь у глобальній програмі The Billion Tree Campaign, у межах якої спільними зусиллями вже висаджено 12 612 378 970 дерев.

Крім такої активності, компанія Toyota з 1997 року є законодавцем моди у створенні гібридних автомобілів. 1997 року "Тойота Мотор Корпорейшн" представила світу перший серійний гібридний легковий автомобіль Toyota Prius першого покоління.

Фото: www.toyota.ua

В Україні офіційний дистриб'ютор автомобілів Toyota і Lexus ПІІ "Тойота-Україна" також приділяє особливу увагу проблемам навколишнього середовища, беручи активну участь у щорічних зелених суботниках. В офіційній дилерській мережі Toyota можна придбати оновлений Toyota Prius, третє покоління якого було представлено на українському ринку у квітні 2010 року. В офіційній дилерській мережі Lexus доступні для замовлення гібридний кросовер RX 450h і повногібридний хечбек CT 200h. Найближчим часом компанія планує значно розширити лінійку автомобілів із гібридними двигунами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram